Eduskuntavaaliehdokas Juha Pätsi (KD)

Farmasistina minulle on tietenkin tärkeää puolustaa suomalaista apteekkijärjestelmää niin, ettei lääke- ja potilasturvallisuutta vaaranneta.

Olen ollut samassa apteekissa töissä farmaseuttina miltei heti valmistumisestani (v. 1994) asti. Opiskelen tietojenkäsittelytieteitä oman työni ohella. Olen kiinnostunut myös kielten oppimisesta ja opettamisesta toisille. Frisbeegolf on uusin intohimoni. Olen ehdolla Oulun vaalipiirissä KD:n ehdokkaana.

Farmasistina minulle on tietenkin tärkeää puolustaa suomalaista apteekkijärjestelmää niin, ettei lääke- ja potilasturvallisuutta vaaranneta. Suomalaisten verorahojen valumista veroparatiisiyhtiöihin sen kummemmin terveydenhuollon kuin apteekkienkaan kautta ei pidä hyväksyä. Apteekkijärjestelmää ja terveydenhuoltoa tulee kuitenkin jatkuvasti kehittää vastaamaan uusiin haasteisiin. Esimerkiksi systemaattinen riskipotilaiden seulonta ja heidän lääkityksensä läpikäyminen voisi tuoda monen ihmisen elämään lisää laadukkaita vuosia ja tuoda suoria rahallisiakin säästöjä niin yhteiskunnalle kuin potilaille itselleen.

Asiat pitää uskaltaa panna arvo-, tärkeys- ja kiireellisyysjärjestykseen. Ensisijaisesti pitää tehdä tärkeät asiat, jotka eivät voi odottaa. On uskallettava jättää tekemättä hyviäkin asioita, joihin nyt ei ole varaa.

 

Juha Pätsi
Suomen Kristillisdemokraatit (KD)
Oulun vaalipiiri
juha.patsi@ya.fi

Kommentoi

  • * Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia Viestisi ei näy julkisesti

Mielenkiintoinen sote-ilta Jyväskylässä

Keski-Suomen AJR järjesti sote-illan.

Eduskuntavaaliehdokas Aino Unonius (FP)

Pidän hyvin tärkeänä, että matalan kynnyksen terveysneuvonta ja lääkeosaaminen ovat kattavasti ympäri Suomen kaikkien saatavilla.

Yhteishanke tähtää räätälöityyn lääkehoitoon

Yksilöllinen lääkehoito korvaa one size fits all -periaatteen tulevaisuudessa. Pohjoismaat ovat aloittaneet mittavan hankkeen, jossa verkostoitumalla saadaan tuloksia aikaiseksi.

Ovatko käsitteet lääkityksen tarkastus, LHA ja LHKA sinulle tuttuja?