Mortteli lanseerattiin Farmasian Päivillä 16.–17.11.2018

Farmasialiiton osastolla kävi tasainen kuhina päivien aikana. Sadat jäsenet kävivät tutustumassa uuteen jäsenportaali Mortteliin ja päivittivät tietonsa. Vaivanpalkaksi ojennetut vihreät ämpärit täplittivät Messukeskusta.
Puheenjohtaja Antti Kataja (keskellä) vastaa kysymyksiin.

 

Jäsenille opetettiin kädestä pitäen uuden jäsenportaali Morttelin käyttöä.

 

Onnenpyörä oli hitti!
Teemme tulevaisuuden farmasiaa.
Kun jäsen oli päivittänyt tietonsa Mortteliin, kiitokseksi sai iloisenvihreän ämpärin.
Vuoden opetusapteekki: Herttoniemen apteekki.

 

Väinö Vähämäki pokkasi posterikilpailussa voiton sarjassa Toiminnan kehittäminen ”Parantaako lääkkeiden terapiaryhmittäinen järjestys lääkitysturvallisuutta terveydenhuollon toimintayksiköissä?”
Kirsi Kvarnström nappasi posterikilpailussa voiton sarjassa Toiminnan kehittäminen: ”Kliinisen osastofarmasian mittariston kehittäminen sairaala-apteekkien yhteistyönä”.
Avainsanat: Farmasian Päivät

Neuvonantaja

Marketta Hakkarainen oli Farmasialiiton järjestöaktiivi, joka työskenteli proviisorina apteekissa. Nyt hän työskentelee liiton työsuhdeneuvontatiimissä, mutta tekee edelleen sivutoimisesti töitä apteekisssa.

Hyvää työtä

Lääkekeskuksen farmaseutit ovat yksityissairaalan hoitajien ja lääkärien lääkehuollon ja lääkitysturvallisuuden kumppani. Siksi työ on paljon muutakin kuin sairaalan lääkehuollon järjestämistä. Monipuolinen työ motivoi vuosien jälkeenkin.

Apteekin vai kaupan hyllyltä?

Apteekkien neuvontaa ja palvelua kaiken kaikkiaan arvostetaan yhä korkealle. Silti moni poimisi mielellään itsehoitolääkkeet päivittäistavarakaupan hyllyltä ruokaostosten yhteydessä.

Onko lisäkouluttautuminen huomioitu palkassasi?