Inka Rantamäki: Miten paljon täällä toimiston päässä tapahtuukaan!

Farmasialiiton opiskelijatoiminnan asiantuntijana alkuvuodesta aloittanut Inka Rantamäki kuvailee tunnelmiaan jatkamalla annettuja lauseita.

Inka Rantamäki aloitti loppuvuodesta liiton opiskelijatoiminnan asiantuntijana. Vaikka hän on ollut mukana toiminnassa jo omana opiskeluaikanaan, liiton toimiston työn kokonaisvaltaisuus on yllättänyt.

Tehtäväni Farmasialiitossa on opiskelijatoiminnan asiantuntija. Pääsen siis suunnittelemaan ja toteuttamaan liiton opiskelijatoimintaa!

Työkavereiden kanssa käymme aina maanantaisin yhdessä lounaalla. Teemme paljon etätöitä, mutta maanantaisin olemme toimistolla.

Tehtävässäni minulle tärkeintä on päästä osaksi opiskelijoiden urapolkuja. Haluan antaa farmasian opiskelijoille valmiuksia työelämään.

Tänä keväänä aion kiertää uuden kotikaupunkini Tampereen kirpputorit. Nautin joustavasta työskentelymallista ja teen välillä myös apteekkivuoroja – unohtamatta kevään viimeisien opiskelijatilaisuuksien järjestämistä valmistuville.

Farmasialiitossa tunnen, että pääsen tekemään työkseni sitä, mitä opiskeluaikani käytännössä harrastin. Ammatillinen toiminta on tuntunut super mielenkiintoiselta ja nautin tilaisuuksien järjestämisestä!

Eniten minua jännittää toimistopäivien juna-aikataulut. Usein kaikki menee nappiin ja elämä hymyilee, kun taas välillä asemalla saa odotella useamman tunnin. Onneksi työ itsessään ei pidä näin varpaillaan 😀

Yllätyin siitä, kuinka paljon täällä toimiston päässä tapahtuu ja miten paljon työtä kokonaisuuden ylläpitoon ja kehittämiseen tarvitaankaan.