Kevätretki Ähtäriin

Keski-Suomen alueverkoston kevätretki suuntautui tänä keväänä Ähtärin eläinpuistoon.

Aurinkoisena ja lämpimänä lauantaina 18.5.2019 vietimme mukavan päivän yhdessä pandoja, karhuja ja muita eläinpuiston eläimiä katsellen ja ihmetellen. Farmasialiiton jäsenten lisäksi retkellä oli mukana myös perheenjäseniä. Pandat, Lumi ja Pyry, olivat suloisia ja karhut tuttuun tapaan esittelivät taitojaan.

Haluaisitko mukaan Keski-Suomen alueverkoston johtoryhmään? Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä sflkeskisuomi@gmail.com

Kentällä tapahtuu

Alueiden ja paikallisten järjestöjen tapahtumat ovat jäsenille näkyvintä toimintaa. Kertokaa hyvistä toimintatavoista, kivoista tapahtumista ja uusista oivalluksista meille kaikille. Tapahtumajuttuja julkaistaan farmasialehti.fi:ssä, josta niitä on myös helppo jakaa esimerkiksi somessa.

Lähetä tapahtumauutinen osoitteeseen viestinta@farmasialiitto.fi. Liitä mukaan tiivis teksti (max. 1 500 merkkiä), joka vastaa kysymyksiin: ketkä, missä ja mitä tekemässä sekä vähintään yksi kuva. Toimitus pidättää oikeuden muokata tai lyhentää tekstiä tarvittaessa.

Entistä kliinisempää

Itä-Suomen yliopistossa on mahdollisuus ensi syksystä lähtien suuntautua proviisoriopinnoissa myös kliiniseen farmasiaan.

Vaikuttamisen paikka

Edustajisto on Farmasialiiton korkein päättävä elin ja sen kokoonpanoa täydennetään elo-syyskuun aikana täydennysvaalilla.

Osaamisen edistäjä

Koulutuksen maailma imaisi Sanna Passin mukanaan pian proviisoriksi valmistumisen jälkeen. Erityisen hyvänä oppimisen muotona hän pitää mentorointia.

Oletko käyttänyt HaiPro-työkalua?