Kevätretki Ähtäriin

Keski-Suomen alueverkoston kevätretki suuntautui tänä keväänä Ähtärin eläinpuistoon.

Aurinkoisena ja lämpimänä lauantaina 18.5.2019 vietimme mukavan päivän yhdessä pandoja, karhuja ja muita eläinpuiston eläimiä katsellen ja ihmetellen. Farmasialiiton jäsenten lisäksi retkellä oli mukana myös perheenjäseniä. Pandat, Lumi ja Pyry, olivat suloisia ja karhut tuttuun tapaan esittelivät taitojaan.

Haluaisitko mukaan Keski-Suomen alueverkoston johtoryhmään? Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä sflkeskisuomi@gmail.com

Kentällä tapahtuu

Alueiden ja paikallisten järjestöjen tapahtumat ovat jäsenille näkyvintä toimintaa. Kertokaa hyvistä toimintatavoista, kivoista tapahtumista ja uusista oivalluksista meille kaikille. Tapahtumajuttuja julkaistaan farmasialehti.fi:ssä, josta niitä on myös helppo jakaa esimerkiksi somessa.

Lähetä tapahtumauutinen osoitteeseen viestinta@farmasialiitto.fi. Liitä mukaan tiivis teksti (max. 1 500 merkkiä), joka vastaa kysymyksiin: ketkä, missä ja mitä tekemässä sekä vähintään yksi kuva. Toimitus pidättää oikeuden muokata tai lyhentää tekstiä tarvittaessa.

Kommentoi

  • * Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia Viestisi ei näy julkisesti

Lääkkeiden hintakilpailu alkaa patenttisuojan päätyttyä

Lääkkeiden hintakilpailu alkaa patenttisuojan päätyttyä.

Asiakkaan voi yllättää pienillä teoilla

Apteekkien asiakastyytyväisyys on tutkitusti erinomaisella tasolla, joten erottautuminen vaatii rohkeutta kokeilla jotain erilaista. Hyvää palautetta ja tulosta tuottaneita ideoita kannattaa toistaa ja jatkokehittää.

Ansaittua lomaa

Vuosilomaa koskevan säätelyn lähtökohta on aina ollut työsuojelullinen. Tarvitsemme lomaa, jotta saamme riittävästi lepoa ja virkistystä palautuaksemme työstä.

Toimiiko geneerinen kilpailu?