Kevätretki Ähtäriin

Keski-Suomen alueverkoston kevätretki suuntautui tänä keväänä Ähtärin eläinpuistoon.

Aurinkoisena ja lämpimänä lauantaina 18.5.2019 vietimme mukavan päivän yhdessä pandoja, karhuja ja muita eläinpuiston eläimiä katsellen ja ihmetellen. Farmasialiiton jäsenten lisäksi retkellä oli mukana myös perheenjäseniä. Pandat, Lumi ja Pyry, olivat suloisia ja karhut tuttuun tapaan esittelivät taitojaan.

Haluaisitko mukaan Keski-Suomen alueverkoston johtoryhmään? Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä sflkeskisuomi@gmail.com

Kentällä tapahtuu

Alueiden ja paikallisten järjestöjen tapahtumat ovat jäsenille näkyvintä toimintaa. Kertokaa hyvistä toimintatavoista, kivoista tapahtumista ja uusista oivalluksista meille kaikille. Tapahtumajuttuja julkaistaan farmasialehti.fi:ssä, josta niitä on myös helppo jakaa esimerkiksi somessa.

Lähetä tapahtumauutinen osoitteeseen viestinta@farmasialiitto.fi. Liitä mukaan tiivis teksti (max. 1 500 merkkiä), joka vastaa kysymyksiin: ketkä, missä ja mitä tekemässä sekä vähintään yksi kuva. Toimitus pidättää oikeuden muokata tai lyhentää tekstiä tarvittaessa.

Kommentoi

  • * Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia Viestisi ei näy julkisesti

Sesongit näkyvät Myrkytystietokeskuksen arjessa

Juhlapyhät näkyvät piikkinä Myrkytystietokeskuksen puhelinpalvelussa, mutta myös vuodenajat vaikuttavat soittojen määrään. Sesonki alkaa keväällä kyykäärmeiden ja korvasienten myötä ja kiihtyy heinä-elokuussa. Farmaseutti Anna-Mariia Termälä neuvoo tottuneesti, miten toimia myrkytystapauksissa.

Farmasialiitto mukana SuomiAreenalla jo kolmatta kertaa

SuomiAreena on hyvä paikka solmia kontakteja, ylläpitää suhteita ja jatkaa tärkeää vaikuttamistyötä.

Kirja-arvostelu: Ex Tempore

Farmaseutti ja sairaanhoitaja Tiina Utoslahti on tarttunut kynään ja kirjoittanut esikoisdekkarinsa, jonka murhanäyttämönä on apteekki.

Osaavatko ihmiset palauttaa vanhentuneet lääkkeet apteekkiin?