Mielenkiintoinen sote-ilta Jyväskylässä

Keski-Suomen AJR järjesti sote-illan.

Keski-Suomen alueverkoston sote-ilta järjestettiin 4.3.2019 Jyväskylässä. Aiheena oli Sote, missä mennään? Vai mennäänkö missään?

Farmasialiiton toimitusjohtaja Riitta Uusi-Esko piti ajankohtaiskatsauksen soten valmisteluista ja lääkehuollon ammattilaisten rooleista sote-kentällä. Samalla kuultiin Farmasialiiton visioista.

– Mielenkiintoinen ilta ja mielenkiintoiset ajat edessä, toteaa Satu Kuukkanen.

Kentällä tapahtuu

Alueiden ja paikallisten järjestöjen tapahtumat ovat jäsenille näkyvintä toimintaa. Kertokaa hyvistä toimintatavoista, kivoista tapahtumista ja uusista oivalluksista meille kaikille. Tapahtumajuttuja julkaistaan farmasialehti.fi:ssä, josta niitä on myös helppo jakaa esimerkiksi somessa.

Lähetä tapahtumauutinen osoitteeseen viestinta@farmasialiitto.fi. Liitä mukaan tiivis teksti (max. 1 500 merkkiä), joka vastaa kysymyksiin: ketkä, missä ja mitä tekemässä sekä vähintään yksi kuva. Toimitus pidättää oikeuden muokata tai lyhentää tekstiä tarvittaessa.

Kommentoi

  • * Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia Viestisi ei näy julkisesti

Ravitsemus vaikuttaa lääkehoidon onnistumiseen

Apteekit tarjoavat yhä kokonaisvaltaisempia terveyspalveluja. Munkkiniemen Puisto Apteekissa on tarjolla ravitsemusneuvontaa, joko osana lääkehoidon ohjausta tai ihan omana palvelunaan.

Varmennekortti on aina henkilökohtainen

Sähköinen resepti toi mukanaan varmennekortin, jota apteekin farmaseuttinen henkilökunta käyttää sähköiseen tunnistautumiseen ja allekirjoittamiseen reseptiä toimittaessaan. Varmennekortti on henkilökohtainen, eikä sitä tule koskaan luovuttaa toisen henkilön käyttöön.

Alueellinen koulutus veti 700 osallistujaa

Farmasialiiton ja Orionin perinteinen alueellinen koulutus järjestettiin 9.4. Illan aikana kuultiin astmalääkkeistä ja inhimillisestä elämästä.

Toimiiko geneerinen kilpailu?