Mielenkiintoinen sote-ilta Jyväskylässä

Keski-Suomen AJR järjesti sote-illan.

Keski-Suomen alueverkoston sote-ilta järjestettiin 4.3.2019 Jyväskylässä. Aiheena oli Sote, missä mennään? Vai mennäänkö missään?

Farmasialiiton toimitusjohtaja Riitta Uusi-Esko piti ajankohtaiskatsauksen soten valmisteluista ja lääkehuollon ammattilaisten rooleista sote-kentällä. Samalla kuultiin Farmasialiiton visioista.

– Mielenkiintoinen ilta ja mielenkiintoiset ajat edessä, toteaa Satu Kuukkanen.

Kentällä tapahtuu

Alueiden ja paikallisten järjestöjen tapahtumat ovat jäsenille näkyvintä toimintaa. Kertokaa hyvistä toimintatavoista, kivoista tapahtumista ja uusista oivalluksista meille kaikille. Tapahtumajuttuja julkaistaan farmasialehti.fi:ssä, josta niitä on myös helppo jakaa esimerkiksi somessa.

Lähetä tapahtumauutinen osoitteeseen viestinta@farmasialiitto.fi. Liitä mukaan tiivis teksti (max. 1 500 merkkiä), joka vastaa kysymyksiin: ketkä, missä ja mitä tekemässä sekä vähintään yksi kuva. Toimitus pidättää oikeuden muokata tai lyhentää tekstiä tarvittaessa.

Kommentoi

  • * Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia Viestisi ei näy julkisesti

Eduskuntavaaliehdokas Aino Unonius (FP)

Pidän hyvin tärkeänä, että matalan kynnyksen terveysneuvonta ja lääkeosaaminen ovat kattavasti ympäri Suomen kaikkien saatavilla.

Eduskuntavaaliehdokas Juha Pätsi (KD)

Farmasistina minulle on tietenkin tärkeää puolustaa suomalaista apteekkijärjestelmää niin, ettei lääke- ja potilasturvallisuutta vaaranneta.

Yhteishanke tähtää räätälöityyn lääkehoitoon

Yksilöllinen lääkehoito korvaa one size fits all -periaatteen tulevaisuudessa. Pohjoismaat ovat aloittaneet mittavan hankkeen, jossa verkostoitumalla saadaan tuloksia aikaiseksi.

Ovatko käsitteet lääkityksen tarkastus, LHA ja LHKA sinulle tuttuja?