Mielenkiintoinen sote-ilta Jyväskylässä

Keski-Suomen AJR järjesti sote-illan.

Keski-Suomen alueverkoston sote-ilta järjestettiin 4.3.2019 Jyväskylässä. Aiheena oli Sote, missä mennään? Vai mennäänkö missään?

Farmasialiiton toimitusjohtaja Riitta Uusi-Esko piti ajankohtaiskatsauksen soten valmisteluista ja lääkehuollon ammattilaisten rooleista sote-kentällä. Samalla kuultiin Farmasialiiton visioista.

– Mielenkiintoinen ilta ja mielenkiintoiset ajat edessä, toteaa Satu Kuukkanen.

Kentällä tapahtuu

Alueiden ja paikallisten järjestöjen tapahtumat ovat jäsenille näkyvintä toimintaa. Kertokaa hyvistä toimintatavoista, kivoista tapahtumista ja uusista oivalluksista meille kaikille. Tapahtumajuttuja julkaistaan farmasialehti.fi:ssä, josta niitä on myös helppo jakaa esimerkiksi somessa.

Lähetä tapahtumauutinen osoitteeseen viestinta@farmasialiitto.fi. Liitä mukaan tiivis teksti (max. 1 500 merkkiä), joka vastaa kysymyksiin: ketkä, missä ja mitä tekemässä sekä vähintään yksi kuva. Toimitus pidättää oikeuden muokata tai lyhentää tekstiä tarvittaessa.

Entistä kliinisempää

Itä-Suomen yliopistossa on mahdollisuus ensi syksystä lähtien suuntautua proviisoriopinnoissa myös kliiniseen farmasiaan.

Vaikuttamisen paikka

Edustajisto on Farmasialiiton korkein päättävä elin ja sen kokoonpanoa täydennetään elo-syyskuun aikana täydennysvaalilla.

Osaamisen edistäjä

Koulutuksen maailma imaisi Sanna Passin mukanaan pian proviisoriksi valmistumisen jälkeen. Erityisen hyvänä oppimisen muotona hän pitää mentorointia.

Oletko käyttänyt HaiPro-työkalua?