Toimistoassistentti Henna Niemiaho on monessa mukana

Kuka olet ja mitä teet Farmasialiitossa?

Olen Henna Niemiaho ja toimin Farmasialiiton toimistoassistenttina. Koulutukseltani olen restonomi ja merkonomi. Olen kotoisin Pohjois-Pohjanmaalta, mutta olen asunut jo usean vuoden ajan Helsingissä.

Kuinka kauan olet ollut liitossa töissä ja miten sinne päädyit?

Aloitin työt Farmasialiitossa tämän vuoden syyskuussa. Päädyin liittoon töihin, kun etsin syksyllä uusia haasteita työuralleni. Työnkuva kuulosti mielenkiintoiselta ja laajalta sekä siltä, että se tarjoaisi varmasti mahdollisuuden oppia paljon uusia asioita.

Mitä asioita kuuluu toimistoassistentin tehtäviin?

Työtehtäväni ovat varsin monipuolisia ja olen monessa mukana. Työskentelen päivittäin jäsenpalvelun parissa, jossa vastailen jäseniltä tulleisiin yhteydenottoihin. Olen apuna talouspuolen asioissa; tarkastan ostolaskuja sekä käsittelen matka- ja kulukorvaushakemuksia. Tapahtumien ja matkojen organisointi kuuluvat myös työnkuvaani. Olenkin jo päässyt osallistumaan muutaman tapahtuman ja tilaisuuden järjestämiseen, kuten vuosittaisille Farmasian Päiville. Lisäksi olen apuna viestinnässä ja markkinoinnissa. Päivitän liiton internetsivuja ja muita viestintäkanavia.

Mitkä asiat ovat työpöydälläsi keskeisimpiä tulevina lähikuukausina?

Vuoden alussa työpanos tulee painottumaan jäsenpalvelun puolella laskutukseen ja jäsentietojen päivitykseen. Olen myös apuna ensi vuonna tapahtumien järjestelyissä.

Miten toivot voivasi omalla työlläsi auttaa Farmasialiiton jäseniä?

Toivon, että voin olla jäsenille avuksi heitä askarruttavissa kysymyksissä jäsenyyteen liittyen. Jäsenpalvelun ja koko Farmasialiiton tärkein tehtävä on olla jäseniä varten.