Urheilullinen iltapäivä Jyväskylässä

Sauvakävelyä, syötävää, tuote-esittelyä ja saunaa. Siinä urheilullisen iltapäivän elementit.

Farmasialiiton Keski-Suomen alueverkoston jäsenet pääsivät viettämään urheilullista iltapäivää 12. syyskuuta Jyväskylässä “Liikunta on ilomme” -hengessä Fysioline Oy:n kutsumana. Mukaan tuli 11 reipasta farmasistia sekä Fysiolinen aluepäällikkö Pirkko Houtsonen.

Iltapäivä alkoi Bungypump-kävelysauvojen testauksella, ja LeWell Oy:n liikunnanohjaaja oli opastamassa. Liikkeelle lähdettiin urheasti kertakäyttösadetakit taskussa, mutta sade taukosi juuri sopivasti lenkin ajaksi. Tämän jälkeen siirryimme hotelli Paviljongin saunatiloihin. Siellä oli tarjolla pientä purtavaa sekä kattava tietopaketti Fysioline Oy:n tuotteista, joihin kuului muun muassa IcePower-tuoteperhe, Arthro, Mg In -voiteet sekä uutuus Nomai-kuukuppi. Liiton kuulumiset käytiin läpi sujuvasti saunan lauteilla.

Kentällä tapahtuu

Alueiden ja paikallisten järjestöjen tapahtumat ovat jäsenille näkyvintä toimintaa. Kertokaa hyvistä toimintatavoista, kivoista tapahtumista ja uusista oivalluksista meille kaikille. Tapahtumajuttuja julkaistaan farmasialehti.fi:ssä, josta niitä on myös helppo jakaa esimerkiksi somessa.

Lähetä tapahtumauutinen osoitteeseen viestinta@farmasialiitto.fi. Liitä mukaan tiivis teksti (max. 1 500 merkkiä), joka vastaa kysymyksiin: ketkä, missä ja mitä tekemässä sekä vähintään yksi kuva. Toimitus pidättää oikeuden muokata tai lyhentää tekstiä tarvittaessa.

Kommentoi

  • * Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia Viestisi ei näy julkisesti

Työaika ja palkka neuvottelujen kiistakapuloita

Teollisuudessa ja tukkukaupassa työskentelevien Farmasialiiton jäsenten työehtosopimuksista on käyty tänä syksynä neuvotteluja Ylemmät Toimihenkilöt YTN:n ja Kemianteollisuus ry:n välillä. Keskeisimmät asiat ovat olleet työajan pidentämisen poistaminen ja palkankorotukset.

Työvoiman vähentämisestä on neuvoteltava

Jos työnantaja näkee työntekijöiden tarpeen vähentyneen niin, että on syytä harkita yhden tai useamman työntekijän irtisanomista, lomauttamista tai osa-aikaistamista, hänen tulee ensin järjestää yhteistoimintaneuvottelut henkilöstön kanssa.

Laiva on lastattu lääkevarastolla

Turun Hirvensalon apteekki on linkki meren ja mantereen välillä. Se näkyy sekä palveluvalikoimana että työtehtävinä. Apteekin proviisori toimii laiva-apteekin tarkastajana Turun Pansiossa.

Käytätkö koulutukseen vähintään kolme päivää vuodessa?