Vuosi verkossa

Farmastore.fi-verkkokauppa ja LHA-koulutus ovat olleet käytössä jo vuoden ajan.

Farmasialiiton Palvelut Oy:n verkkokauppa Farmastore aukesi huhtikuussa 2021, ja samalla tarjolle tuli myös uusi lääkehoidon arviointiin (LHA) valmiuksia antava koulutuskokonaisuus.

Farmasialiiton jäsenet saavat LHA-koulutuksen kurssit huomattavan edulliseen jäsenhintaan.

Vuoden aikana yli 170 henkilöä on hyödyntänyt mahdollisuuden ja suorittanut LHA-kursseja verkkokaupan kautta.

Verkkokaupassa saatavilla olevan LHA-koulutuksen voi suorittaa kokonaan verkko-opintoina omassa tahdissaan itselle sopivana ajankohtana. Koulutus sisältää tällä hetkellä yhteensä 28 luentokurssia ja näiden lisäksi etäyhteydellä toteutuvia potilastapausarviointien ryhmäharjoituksia. Jokainen kurssi ostetaan yksitellen verkkokaupasta, ja ostohetkestä alkaen ostajalla on 30 vuorokautta aikaa käyttää kurssimateriaaleja sähköisellä oppimisalustalla. Opiskelija saa halutessaan tallennettua tai tulostettua itselleen kurssitodistuksen työtilasta suoritettuaan kurssin tehtävät 30 vuorokauden suoritusajan puitteissa. Kurssitodistuksia ei ole mahdollista saada jälkikäteen.

Uusia sisältöjä

Vuoden 2022 aikana LHA-koulutukseen on tulossa joitakin uusia luentoja sekä mahdollisuus varata itselleen yksilöllistä neuvontaa ja ohjausta LHA-työhön lääkehoidon arviointityötä tekeviltä farmasian ammattilaisilta, jotka toimivat tutoreina koulutuksessa. Lisäksi kevään 2022 aikana koulutukseen on avautumassa mahdollisuus työnantajille hankkia koulutus kokonaisuutena työntekijälleen. Ilmoitamme tarkemmin uutuuksien avautumisesta farmastore.fi-sivuston ajankohtaisosiossa.

Kysy LHA:sta

LHA-koulutukseen liittyviä kysymyksiä voi lähettää osoitteeseen lha@farmasialiitto.fi. Koulutusta koskevia laajempia sisältökysymyksiä varten on nyt mahdollista varata myös henkilökohtainen soittoaika osoitteessa www.nettiaika.fi/farmasialiitto. Näillä palveluajoilla ei kuitenkaan vastata kysymyksiin LHA-portfoliosta, joka on Suomen Farmasialiiton hallinnoima LHA-koulutuksesta erillinen kokonaisuus.