Teeilta Jyväskylän Teeleidissä

Keski-Suomen alueverkosto järjesti jäsenilleen 10. helmikuuta mielenkiintoisen teeillan Jyväskylän Teeleidissä, joka sijaitsee upeassa miljöössä yli 100-vuotiaassa Karpion talossa.

Illan aloitti Farmasialiiton puheenjohtaja Antti Kataja, joka kertoi ajankohtaisista asioista, kuten tes-neuvottelujen tuloksista ja etenemisestä. Kataja kuunteli jäsenien mielipiteitä ja toiveita.

– Suuri kiitos Antti Katajalle, että pääsit paikan päälle Jyväskylään! Tämä oli hieno huomionosoitus jäsenistölle, Seidi Posio sanoo.

Tilaisuuteen osallistui 21 henkilöä. Virkeän keskustelun jälkeen ilta jatkui Teeleidin omistajan Anne Savelan pitämällä teekoulutuksella. Pääsimme maistelemaan kuutta eri teelaatua. Nyt osaamme kaikki lämmittää veden sopivaksi ihanan pehmeän teen hauduttamiseksi. Annen nerokkaiden vinkkien avulla kenenkään ei tarvitse enää juoda kitkerää vihreää teetä! Lopuksi saimme nauttia mahtavan afternoon teen kahdella eri teelajilla, voileivillä, rapeilla skonsseilla ja pienillä makeilla.

Vaikuttamisen backstage

Työehtojen sopimisessa varsinaiset neuvottelut ovat vain jäävuoren huippu. Iso osa työstä tehdään taustalla – ja jo paljon ennen varsinaista neuvottelukierrosta.

Kun suru seuraa töihin

Murheen murtama ei ole sairas, mutta sairausloma otetaan syystä.

Lääkehuolto myllerryksessä

Kun palveluverkkoa tiivistetään, resursseja vapautuu kliinisen farmasian kehittämiseen. Uhkana on kuitenkin, että rahoitus supistuu entisestään.

Oletko käyttänyt HaiPro-työkalua?