Teeilta Jyväskylän Teeleidissä

Keski-Suomen alueverkosto järjesti jäsenilleen 10. helmikuuta mielenkiintoisen teeillan Jyväskylän Teeleidissä, joka sijaitsee upeassa miljöössä yli 100-vuotiaassa Karpion talossa.

Illan aloitti Farmasialiiton puheenjohtaja Antti Kataja, joka kertoi ajankohtaisista asioista, kuten tes-neuvottelujen tuloksista ja etenemisestä. Kataja kuunteli jäsenien mielipiteitä ja toiveita.

– Suuri kiitos Antti Katajalle, että pääsit paikan päälle Jyväskylään! Tämä oli hieno huomionosoitus jäsenistölle, Seidi Posio sanoo.

Tilaisuuteen osallistui 21 henkilöä. Virkeän keskustelun jälkeen ilta jatkui Teeleidin omistajan Anne Savelan pitämällä teekoulutuksella. Pääsimme maistelemaan kuutta eri teelaatua. Nyt osaamme kaikki lämmittää veden sopivaksi ihanan pehmeän teen hauduttamiseksi. Annen nerokkaiden vinkkien avulla kenenkään ei tarvitse enää juoda kitkerää vihreää teetä! Lopuksi saimme nauttia mahtavan afternoon teen kahdella eri teelajilla, voileivillä, rapeilla skonsseilla ja pienillä makeilla.

Maija Pirttijärvestä hallituksen uusi puheenjohtaja

Toivottavasti pääsen pian jalkautumaan jäsenten pariin ja kuulemaan heidän toivomuksiaan, koronapandemian keskellä työnsä aloittava Maija Pirttijärvi toivoo.

Apukäsinä joka suuntaan

Anu Peurakoski päätyi Farmasialiittoon vähän auttelemaan opintojen ohessa. Sivuhommasta on kasvanut laaja ja monipuolinen assistentin tehtävä.

Joukkovoimaa ja turvaa

Lokakuussa toteutettu jäsenkysely osoittaa, että Farmasialiiton jäseneksi liitytään, jotta liitto puolustaa ja valvoo jäsentensä etuja työehtoneuvotteluissa ja on tukena, jos työpaikalla tulee ongelmia.

Onko palkkaasi tarkistettu viimeksi kuluneen vuoden aikana?