Teeilta Jyväskylän Teeleidissä

Keski-Suomen alueverkosto järjesti jäsenilleen 10. helmikuuta mielenkiintoisen teeillan Jyväskylän Teeleidissä, joka sijaitsee upeassa miljöössä yli 100-vuotiaassa Karpion talossa.

Illan aloitti Farmasialiiton puheenjohtaja Antti Kataja, joka kertoi ajankohtaisista asioista, kuten tes-neuvottelujen tuloksista ja etenemisestä. Kataja kuunteli jäsenien mielipiteitä ja toiveita.

– Suuri kiitos Antti Katajalle, että pääsit paikan päälle Jyväskylään! Tämä oli hieno huomionosoitus jäsenistölle, Seidi Posio sanoo.

Tilaisuuteen osallistui 21 henkilöä. Virkeän keskustelun jälkeen ilta jatkui Teeleidin omistajan Anne Savelan pitämällä teekoulutuksella. Pääsimme maistelemaan kuutta eri teelaatua. Nyt osaamme kaikki lämmittää veden sopivaksi ihanan pehmeän teen hauduttamiseksi. Annen nerokkaiden vinkkien avulla kenenkään ei tarvitse enää juoda kitkerää vihreää teetä! Lopuksi saimme nauttia mahtavan afternoon teen kahdella eri teelajilla, voileivillä, rapeilla skonsseilla ja pienillä makeilla.

Kommentoi

  • * Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia Viestisi ei näy julkisesti

Voiko lääkekorvausjärjestelmää yksinkertaistaa?

Farmasia-lehti järjesti keskustelutilaisuuden, jossa Kelan pääjohtaja Outi Antila sekä proviisorit Henna Hiltunen ja Jussi Jukka käsittelivät järjestelmän toimivuutta ja sen haasteita.

Apteekkiharjoittelu kasvattaa opiskelijasta ammattilaisen

Suomussalmen apteekissa jokainen henkilökunnan jäsen apteekkarista teknisiin työntekijöihin osallistuu opiskelijan ohjaamiseen.

Yhdessä, enemmän ja suunnitelmallisemmin

Farmasian alan ammattilaiset ovat valmiita käyttämään omaa aikaansa osaamisen kehittämiseen, mutta myös työnantajalta odotetaan sitoutumista. Vain noin kolmanneksessa työpaikoista osaamisen kehittäminen on suunnitelmallista.

Ovatko lääkekorvaukset automatisoituja päätöksiä?